+++ Gratis levering met onmiddellijke ingang!* *Leveringen naar eilanden en bergstations zijn uitgesloten. +++

Alle producten

Zonneparkeerconfigurator

Je individueel geplande parkeerplaats op zonne-energie met één muisklik. Gebruik uw parkeerplaats om energie op te wekken met een zonne-energiesysteem en bescherm tegelijkertijd de eronder geparkeerde voertuigen. Onze online configurator voor parkeergarages op zonne-energie helpt u bij het ontwerp en geeft informatie over afmetingen en prestaties. Dankzij de praktische share-functie kunt u uw ontwerp eenvoudig opslaan en verzenden via een link.
meer informatie
Item tijdelijk niet op voorraad Verwachte levering van: 00.00.0000
plus 19% BTW
Levertijd
5 - 7 werkdagen
Verzending 199,- per bestelling
Technische gegevens
Opmerking
Plaats de overkapping alleen op plaatsen waarvoor u een bouwvergunning hebt en veranker deze stevig. Neem indien nodig contact op met het bureau of de instantie die voor u verantwoordelijk is om de bouwrechtelijke verplichtingen op te helderen. De exploitant is verantwoordelijk voor het verkrijgen van bouwvergunningen. Deze kunnen variëren afhankelijk van de installatielocatie (land, deelstaat, stad, enz.). Installatie-, onderhouds- en servicewerkzaamheden moeten regelmatig worden uitgevoerd door gekwalificeerd personeel in overeenstemming met de geldende regionale normen en voorschriften. Elektrische werkzaamheden mogen alleen worden uitgevoerd door gekwalificeerde elektriciens of onder hun leiding en toezicht. Neem contact met ons op als u hulp nodig hebt bij uw planning.
Leveringsomvang/leveringsbon
Pos.
Artikelnaam
Aantal

Een parkeergarage op zonne-energie met een muisklik

Creëer in slechts een paar stappen een parkeergarage op zonne-energie die je niet alleen beschermt tegen het weer, maar ook groene energie opwekt - bijvoorbeeld voor de elektrische voertuigen die eronder geparkeerd staan. Wilt u een open ruimte uitrusten met een zonneparkeeroverkapping? Gebruik onze praktische online configurator om het aantal overkappingen voor uw zonneparkeerplaats van tevoren te plannen. De breedte van de fotovoltaïsche luifels en enkelzijdige of dubbelzijdige varianten kunnen worden gedefinieerd of vermenigvuldigd. Je hebt ook de optie om de overkapping zonder zonnepanelen te configureren. Dit betekent dat alles kan worden aangepast aan uw behoeften en de omstandigheden ter plaatse.

De SoloPort overkapping op zonne-energie voor parkeergarages

Vind de juiste maat overkapping op zonne-energie voor uw parkeerplaats en bied uw geparkeerde voertuigen bescherming en de mogelijkheid om te tanken op goedkope zonne-energie, net als onder een SoloPort carport op zonne-energie. U ziet in één oogopslag het aantal zonnepanelen, de opbrengst in kilowatt en het aantal parkeerplaatsen. Met onze gebruiksvriendelijke configurator bent u in een mum van tijd op uw bestemming.

Groene energie dankzij SoloPort

Investeer in de toekomst en draag bij aan ons milieu met SoloPort. Begin nu en transformeer uw parkeergarage in een milieuvriendelijke, groene energiebron die bescherming biedt en tegelijkertijd bijdraagt aan duurzaamheid. SoloPort is een merk dat staat voor een duurzame toekomst waarin innovatieve energieconcepten en milieuvriendelijke oplossingen de basis vormen voor duurzame mobiliteit. De combinatie van groene stroom en de mogelijkheid om eenvoudig elektrische voertuigen, e-bikes en elektrisch gereedschap op te laden, maakt onze zonnecarports en de zonne-autoparkeergarage tot een uniek en innovatief alles-in-één systeem.

...meer informatie