+++ Gratis levering met onmiddellijke ingang!* *Leveringen naar eilanden en bergstations zijn uitgesloten. +++

Alle producten

Palletstelling accessoires

Header

Onze service is net zo stabiel als onze stellingen. Naast de typische complete aanbiedingen en een zelf samengestelde oplossing voor onze palletstellingen, bieden wij natuurlijk ook de losse onderdelen en de bijbehorende accessoires voor uw opslagoplossing. Wij onderscheiden de categorieën palletstellingen, dwarsbalken en steunen, alsmede veiligheidsrelevante accessoires. Wat u ook nodig hebt als aanvulling op of retrofit van uw palletstelling: Hier vindt u het tegen de gebruikelijke eerlijke TOPREGAL-prijs en de kwaliteitsbelofte waar ons bedrijf voor staat.

Selecteer het juiste type palletstelling

Palletrek staanders: wat u moet weten

Onze palletstellingen zijn verkrijgbaar in hoogtes tussen 200 cm en 750 cm. Afhankelijk van de hoogte van uw magazijn, winkel of bouwmarkt vindt u hier wat u zoekt. Met een vakbelasting tussen 9000 kg (PR4500 / PR9000) en 15000 kg (PR15000) kunt u ook de stellingopstelling kiezen die uw goederen het beste houdt. Ze zijn ook verkrijgbaar in twee verschillende dieptes om ideaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte zonder door beperkte ruimte beperkt te worden. Onze palletrekken kunnen ook buiten gebouwen worden geplaatst. Dankzij het thermisch verzinkte oppervlak zijn onze speciale roestvrije palletstellingen zelfs bestand tegen de meest ongunstige weersomstandigheden. Neem een veilige positie in. Met de palletstellingen van TOPREGAL.

Palletrek staanders: wat u moet weten

De TOPREGAL-balken zijn verkrijgbaar in 3 lengtes (180 cm, 270 cm, 360 cm) en vervullen de belangrijkste taak in het magazijn: ze nemen lasten op. En niet te weinig: de legbordbelasting varieert tussen 2000 kg en 4500 kg maximaal gewicht, afhankelijk van de trusslengte en het type palletstelling. Dit betekent dat bijzonder zware artikelen op europallets kunnen worden opgeslagen in professionele palletstellingen. De ongecompliceerde montage met behulp van borgpennen die in de staanders van de palletstelling worden gehaakt, maken de montage en het achteraf inbouwen van deze zware stellingen en dwarsliggers bijzonder eenvoudig. Ook hier bepaalt het materiaal de plaats van gebruik: de dwarsliggers PR4500 en PR9000 zijn ook verkrijgbaar in thermisch verzinkte uitvoering. Dit betekent dat niets de buitenopslag in de weg staat. Gewicht heffen met de palletstellingen van TOPREGAL.

Palletrekken: wat u moet weten

Hout, staal, traliewerk en gaas. De TOPREGAL legborddragers voor onze palletstellingen zijn even veelzijdig als hun toepassingen. Voor de opslag van alleen europallets is het mogelijk zonder plankdrager te werken. Zodra echter kleine onderdelen, opslagbakken met open voorzijde, koffers of andere verpakkingen die niet aan de typische afmetingen beantwoorden, moeten worden opgeslagen, wordt het moeilijk om deze zonder legbordsteun op te slaan. De afzonderlijke plankmaterialen en afwerkingen hebben hun eigen speciale eigenschappen. De houten plank is bijvoorbeeld aantrekkelijk als lichte voorwerpen worden opgeslagen in droge ruimten. Als de vuurbelasting in een gebouw te hoog is, zijn er ook meer resistente materialen beschikbaar, zoals een rooster van thermisch verzinkt staal. Deze kunnen ook goed worden gebruikt in corrosieve omgevingen. Onze TOPREGAL-experts adviseren u ook graag bij het kiezen van de optimale palletstelling.

Veiligheid eerst

Een palletrek komt zelden alleen. Naast een stellingsysteem worden gewoonlijk industriële trucks zoals vorkheftrucks, hoogheffende trucks of zelfs high-speed trucks gebruikt om het dagelijkse magazijnwerk te vergemakkelijken. Om de staanders en de onderste structuren van uw stellingen te beschermen tegen botsingen, hebt u veiligheidsrelevante accessoires nodig, zoals stootbeschermingspalen, een U- of L-vormige stootbescherming of zelfs een volledige stootbeschermingsplank. Dit beschermt niet alleen uw rekken en de daarin opgeslagen goederen en grondstoffen. Het gebruik van passende beschermingsmiddelen wordt ook voorgeschreven door DGUV 108-007. Ook de botsbeschermingsplanken en botshekken worden eenvoudig met boutankers aan de vloer bevestigd. Deze veiligheidsvoorzieningen zijn TÜV-getest en voldoen aan alle relevante normen en voorschriften van de wetgever. Speel op veilig met de veiligheidsrelevante accessoires van TOPREGAL.

Verdere accessoires

Achterwand van gaas, trommelsteun, afstandhouder en lastverdeler. De andere TOPREGAL accessoires zijn net zo gevarieerd als de opgeslagen goederen. U kunt bijvoorbeeld voorkomen dat goederen er aan de achterkant van de stelling uitvallen met een achterwand van gaas of de vatensteun gebruiken om vaten in een palletstelling te plaatsen die anders enorm veel ruimte op de vloer zouden innemen. Wij hebben ook opvangbakken in twee verschillende maten in ons assortiment die passen bij onze vatensteunen. Met behulp van afstandhouders en lastverdelers kunnen extra mogelijkheden van een palletstelling worden gerealiseerd. Zo kunnen meerdere rekken achter elkaar worden geplaatst of aan de muur worden bevestigd. Met de lastverdeler zorgt u ervoor dat het gewicht van de afzonderlijke voorwerpen beter wordt verdeeld over de dwarsbalken en dus over de dragende elementen van het rek. Hierdoor kunnen planken een zwaardere lading dragen. U kunt het beste onze TOPREGAL-experts raadplegen om uit deze verschillende opties de beste stellingoplossing voor u te vinden.

......lees meer