+++ Gratis levering met onmiddellijke ingang!* *Leveringen naar eilanden en bergstations zijn uitgesloten. +++

Alle producten

Reinigingsapparaten

Reinigingsmachines, schrobzuigmachines, veegmachines, stofzuigers en meer.

Reinigingsmachines hebben een glasheldere taak, namelijk in korte tijd een hoge mate van reinheid garanderen. Dat is precies waar onze reinigingsmachines van het merk wipeket voor staan. Het begrip reinigingsmachine is breed: Van nat-droogzuigers tot schrobzuigmachines en veegmachines, ons assortiment reinigingsmachines is breed. Hier geldt ons principe: reinheid wordt niet alleen geproduceerd door de reinigingsmachines zelf; ook de energievoorziening van onze reinigingsmachines is 100 procent klimaatneutraal.

Daarnaast bieden wij een breed scala aan reserveonderdelen en accessoires voor onze reinigingsmachines. Deze variëren van meestal eenvoudige slijtdelen, zoals een reinigingsborstel, een stoffilter of een hulpstuk voor de stofzuiger, tot polijst- en reinigingspads, die niet tot de levering van de eigenlijke reinigingsmachine behoren. Wij bieden u de mogelijkheid uw eigen machine samen te stellen met de juiste accessoires. Ons team van wipkippen adviseert u graag bij uw keuze. Bovendien ontvangt u bij elke schrobmachine gratis een fles van onze vuiloplossende Multi-Blue allesreiniger.

Koop reinigingsmachines bij TOPREGAL en heb altijd de juiste machine bij de hand.

Zoals u ziet bent u altijd goed voorbereid en heeft u altijd het juiste product bij de hand voor elke reinigingsklus als u uw reinigingsmachines bij TOPREGAL koopt. Elk van de afzonderlijke machines heeft zijn eigen voordelen voor uw bedrijf. De wipeket schrobzuigmachines zijn bijvoorbeeld bijzonder wendbaar dankzij hun ergonomisch verstelbare dissel en kunnen gemakkelijk elke smalle rij rekken in uw magazijn bereiken voor reiniging zonder resten achter te laten. De aanbouwveger daarentegen is ideaal voor grote oppervlakken. Dit komt enerzijds door zijn buitengewoon hoge reinigingsvermogen van 8.400 vierkante meter per uur en anderzijds door zijn lange looptijd en hoge werksnelheid. Dankzij al deze factoren kunt u de aanbouwveger zowel binnen als buiten comfortabel gebruiken. U kunt de nat-droogzuiger speciaal gebruiken voor de betrouwbare reiniging van kleinere vervuilingen, die zowel droog als vochtig kunnen zijn.

......lees meer