+++ Gratis levering met onmiddellijke ingang!* *Leveringen naar eilanden en bergstations zijn uitgesloten. +++

Alle producten

Verrijdbare schuine stellingen & tafels

Header

Stellingen met schuine legborden zijn perfecte helpers bij het orderpicken van kleine artikelen. Deze worden het beste in halfopen magazijnkratten bewaard. De legborden zijn bij een verrijdbare stelling met schuine legborden en bij de stationaire variant in een hoek van twintig graden geplaatst, zodat de opgeslagen artikelen snel gezien en gepakt kunnen worden. De buistraverse verhindert hier dat de artikelen of de halfopen magazijnkratten eruit kunnen vallen.

U kiest in het filter eenvoudigweg de door u benodigde maten en meteen worden daaronder de passende verrijdbare stellingen met schuine legborden weergegeven. Als u eenmaal met deze mobiele picking-helper heeft gewerkt, zult u deze nooit meer willen missen. Overtuig uzelf!

Configureer uw plank- of tafelsysteem

Breedte
Attribute
Hoogte
Attribute
Diepte
Attribute
Aantal niveaus
Attribute

Verrijdbare schuine stellingen & tafels Topseller

Bekijk

Mobiele stelling met schuine legborden voor perfect uitgelijnde artikelen op elke gewenste plaats

Deze speciale stelling heeft vele namen: stelling met schuine legborden, klaarmaakstelling, Kanban-stelling of uitneemstelling. De functie van deze stelling is op korte opslagtijden gericht, want wat er ook in dit type stelling bewaard wordt, is bedoeld om snel weer weggenomen te worden. De stellinglegborden worden schuin in de stelling gehangen en daardoor schuiven de artikelen automatisch naar voren zodra u het voorste artikel wegneemt. Met de variant van de verrijdbare Kanban-stelling bent u niet afhankelijk van de plaats of kan het vullen van achter plaatsvinden, zonder dat daarachter vrij toegankelijke paden nodig zijn. Hij is eenvoudig kort opzij gerold, gevuld en opnieuw teruggerold.

Accessoires voor uw verrijdbare stelling met schuine legborden

Voor uw verrijdbare stelling hebben we ook passende accessoires en onderdelen: halfopen magazijnkratten in vele verschillende groottes, grepen, legborden, magneetbanden voor labels of buistraversen voor goed vasthouden.

......lees meer