+++ Gratis levering met onmiddellijke ingang!* *Leveringen naar eilanden en bergstations zijn uitgesloten. +++

Alle producten

Ruimtesystemen

Ruimtesystemen die alles hebben

Onze kamersystemen zijn ontworpen voor elke behoefte en elk doel. Of het nu gaat om een snel te integreren opslagplatform, een comfortabel halkantoor of een opslagtent. De ruimtesystemen van TOPREGAL overtuigen met korte levertijden, omdat ze meestal op voorraad zijn. Afhankelijk van het product kunt u snel extra ruimte voor binnen en buiten inplannen en snel daarna verhuizen.

Waarom heb ik een kamersysteem nodig en welk systeem past bij mijn behoeften?

Al onze kamersystemen bieden extra ruimte voor nieuwe of gewijzigde behoeften. Hier is het vooral belangrijk dat er niet eerst een bouwplanner aan te pas komt en een nieuw gebouw wordt gepland en gebouwd. Nee, hier gaat het erom zonder grote inspanningen en lange plannings- en eventueel bouwtijden een passende ruimteoplossing te bieden voor de desbetreffende behoefte. Als u een afgesloten, geluiddempende ruimte nodig hebt voor kantooractiviteiten in het magazijn of in de productie en u hebt de ruimte, dan is een halkantoor of master office de juiste oplossing. Voor een nieuw gecreëerde ruimte in de kamer is een klassiek magazijnplatform, ook wel podium of opslagplatform genoemd, perfect. Hier bouwt u gewoon naar boven en gebruikt u de trap om snel en gemakkelijk het nieuwe werkvlak in het magazijn te bereiken. U kunt de twee ook combineren en een magazijnkantoor bouwen op een opslagplatform. Als u flexibel en plaatsonafhankelijk wilt zijn, is de mobiele versie, het opvouwbare containerkantoor, een goede keuze.

Het magazijnplatform - de klassieker onder de ruimtesystemen in het magazijn

Een magazijnperron bestaat uit een stalen constructie die overal in het gebied kan worden opgesteld. Ons model van het magazijnperron, standaard geprefabriceerd in drie maten, dekt al een groot deel van de gangbare magazijnperrons. Dit betekent dat onze opslagplatforms snel geleverd kunnen worden en ook hier gelden onze extreem snelle levertijden. U kiest gewoon de standaardmodule of de twee uitbreidingsmodules en dat is alles. De bouw kan beginnen.

Een hal kantoor voor de voorman, alstublieft!

Vooral in Zuid-Duitsland wordt een hallenkantoor vaak aangeduid als meesterkamer. Hier kan, zoals de naam al zegt, de magazijnmeester of de productiechef zich terugtrekken voor belangrijke telefoongesprekken, want een goed halkantoor is ideaal om lawaai te beperken, of om papierwerk af te handelen in een stofvrije en geurvrije omgeving. Ons flexibele halkantoor PREFAB scoort hier echt: het heeft precies deze eigenschappen en kan door een handjevol vakmensen snel worden opgebouwd. De panelen van alle PREFAB-halkantoren kunnen volgens het messing-en-groef-principe naadloos in elkaar worden geklikt, waardoor het nieuwe hoofdkantoor paneel voor paneel ontstaat. Waarom kijk je niet even? PREFAB hal kantoor Lees details.

Ruimtesystemen van TOPREGAL: een must voor elke opslagprofessional

Tenthal PREFAB hal kantoor of opslagplatform. Met ons assortiment kamersystemen vindt u zeker precies wat u zoekt of zelfs iets beters. Flexibel en stationair, hoogwaardig en praktisch. Onze ruimtesystemen passen bij uw behoeften en creëren ruimte voor meesters, meesters, leerlingen, maar ook voor opgeslagen goederen of voertuigen. Neem een kijkje en overtuig uzelf van onze selectie intelligente ruimteoplossingen.

......lees meer