+++ Gratis levering met onmiddellijke ingang!* *Leveringen naar eilanden en bergstations zijn uitgesloten. +++

Alle producten

Ladders

Header

Veilig, stabiel en ergonomisch - dat zijn de ladders van TOPREGAL. Ze vullen ons assortiment rekken voor zwaar gebruik optimaal aan en zorgen voor veilig werken op hoogte. Al onze ladders voldoen aan de geldende wettelijke voorschriften (bijv. norm EN 131). Met onze PL200/8 platformladder kunt u dicht bij de rekken komen en hebt u toch voldoende bewegingsvrijheid in het gangpad dankzij de smalle staanderbreedte (700 mm). Dit betekent dat u zonder aarzeling op 2 meter hoogte kunt werken.

Resultaten filteren
×

Prijs / €

Staande ladderhoogte (mm)2 artikelen

Bekijk
Vergelijk
Er kunnen maximaal 4 producten tegelijk worden vergeleken.
879,90
plus 19% BTW
Levertijd 3 - 5 werkdagen
Verzending 199,- € per bestelling
Vergelijk
Er kunnen maximaal 4 producten tegelijk worden vergeleken.
1.209,90
plus 19% BTW
Levertijd 3 - 5 werkdagen
Verzending 199,- € per bestelling

Niet alle ladders zijn hetzelfde! Vooral in een commerciële omgeving moet een ladder een hoog veiligheidsniveau garanderen en voldoen aan de geldende normen en richtlijnen. Daarom biedt TOPREGAL alleen hoogwaardige ladders aan tegen een betaalbare prijs. Elk artikel in ons assortiment voldoet ook aan de relevante normen met betrekking tot stabiliteit, draagvermogen en ontwerpveiligheid.

Wil je hoog reiken? Overtuig uzelf dan van onze praktische ladders. Of het nu gaat om het opslaan en ophalen van kleine hoeveelheden of het werken op een hoogte van twee tot drie meter. Met TOPREGAL-ladders bent u altijd veilig en kunt u zich op uw werk concentreren.

De PL200/8 platformladder - mobiele begeleider in magazijn & fabriek

In het magazijn heb je niet altijd een heftruck bij de hand en vooral wanneer je slechts een kleine hoeveelheid of maat uit de bovenste schappen wilt halen, is een platformladder uiterst praktisch. De PL200/8 is precies voor dit doel ontwikkeld. Veiligheid wordt geboden door de leuning aan beide zijden en de geïntegreerde 3-zijdige leuning, die bij de levering zijn inbegrepen. Zo kunt u veilig en ergonomisch werken op matige hoogte.

......lees meer