+++ Gratis levering met onmiddellijke ingang!* *Leveringen naar eilanden en bergstations zijn uitgesloten. +++

Alle producten

Draagarmrek configurator

Met de draagarmstellingenconfigurator van TOPREGAL bent u in een paar klikken bij uw individueel geplande draagarmstelling. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface van de draagarmstellingenconfigurator wordt het plannen eenvoudiger en kunt u de rekken op maat ontwerpen. Met de praktische share-functie kunt u de planning achteraf opslaan en als link naar het hele team sturen.

meer informatie
1.
Type:
KR2500
KR3000
KR6000
Diepte arm:
Hoogte:
Niveaus:
Dubbelzijdig:
Gebruik buiten:
Item tijdelijk niet op voorraad Verwachte levering van: 00.00.0000
plus 19% BTW
Levertijd
3 - 5 werkdagen
Verzending 199,- per bestelling
Technische gegevens
Opmerkingen over de configurator voor draagarmstellingen :

De schets in de draagarmstellingconfigurator is een compilatie van de afzonderlijke onderdelen die nodig zijn voor de configuratie en geen bouwtekening. Als u draagarmstellingen in verschillende hoogtes, met verschillende niveaus en/of verschillende armlengtes, configureer dan eerst één individuele stellingeenheid en vervolgens, als aanbouweenheid, de tweede individuele stellingeenheid met verschillende configuraties (hoogte / niveaus / armlengtes). De bijgevoegde montagehandleiding is essentieel voor een correcte montage. We helpen je graag met de gewenste configuratie. De opgegeven afmetingen zijn bij benadering en kunnen enkele centimeters afwijken. Neem daarom contact met ons op als u de exacte afmetingen voor uw gewenste draagarmstelling nodig hebt. Alle specificaties hebben betrekking op gelijkmatig verdeelde lasten. Bij het belasten van uw stellingen mogen de belasting op de staanders en armen en de belasting op de steunen niet worden overschreden. Bij gebruik van onze stellingen gelden de huidige richtlijnen van de Duitse Sociale Ongevallenverzekering (DGUV:108-007voorheen BGR234). U bent verplicht om de relevante regels in acht te nemen voor plankmontage en het kiezen van een geschikte montageplaats, in het bijzonder het controleren van de vloeromstandigheden en de belasting. TOPREGAL is niet aansprakelijk voor ongevallen of schade die door ondeskundig gebruik ontstaan. Mocht u vragen hebben over dit onderwerp, neem dan contact op met ons deskundige adviesteam.

Leveringsomvang/leveringsbon
Pos.
Artikelnaam
Aantal

Draagarmstellingen configurator voor flexibele opslagoplossingen

Onze innovatieve draagarmstellingenconfigurator toont u de veelzijdigheid van draagarm- en legbordstellingen. In principe zijn deze stellingsystemen echte allrounders in de industrie. Dankzij hun indrukwekkende draagvermogen behoren ze tot de favoriete stellingen voor zwaar gebruik. De combinatie van horizontale draagarmen en verticale staanders maakt ze bijzonder effectief voor het opslaan van volumineuze goederen zoals houten panelen of buizen. Of het nu gaat om het scheiden van rechtopstaande lange goederen of het houden van schappen: Draagarmstellingen zijn een veelzijdige topper in ons uitgebreide assortiment bij TOPREGAL - en met de configurator wordt het een oplossing op maat die optimaal voldoet aan alle eisen in uw bedrijf.

Met de draagarmstellingconfigurator van TOPREGAL kunt u draagarmstellingen in twee varianten op maat samenstellen en kopen: met vastgelaste draagarmen, zoals bij het model KR2500, of met draagarmen die met behulp van een insteekconstructie en bevestigingsbouten worden bevestigd, zoals bij de modellen KR3000 en KR6000. De dubbelzijdige ophanging maakt ruimtebesparend gebruik mogelijk, terwijl de installatie van een afrolbeveiliging de opgeslagen goederen beschermt tegen wegrollen.

De enkelzijdige of dubbelzijdige draagarmstellingen kunnen aan de vloer worden bevestigd met boutankers, aan de muur of vrijstaand. Dankzij het modulaire ontwerp kunt u de stellingen later eenvoudig uitbreiden met extra armen of traveeën. Afhankelijk van de uitvoering zijn de armen vast aan elkaar gelast of kunnen ze om de 50 millimeter worden ingehaakt. Het draagvermogen per arm van TOPREGAL draagarmstellingen varieert tussen 250 kilogram en een ton, afhankelijk van het systeem, terwijl de armdiepte tussen 50 en 150 centimeter varieert.

U kunt de standaardhoogte van onze rekken ook online configureren en zo flexibel aanpassen. Afhankelijk van de gekozen variant kunt u bij de aanschaf van onze draagarmstellingen kiezen tussen twee en zes meter. Het materiaal is staal met poedercoating - staanders en framewerk in blauw, draagarmen in oranje - of thermisch verzinkt voor buitengebruik. Als u twijfelt over uw keuze, geeft ons ervaren team u graag gratis en vrijblijvend advies.

Stellingen online configureren: van palletstelling tot draagarmstelling

De mogelijkheid om online stellingen bij ons te configureren heeft een revolutie teweeggebracht in de wereld van magazijnbeheer. Van klassieke opslagstellingen tot palletstellingen tot draagarmstellingen, bedrijven kunnen de configurator gebruiken om hun opslagoplossingen aan te passen aan de magazijnen of andere ruimtes waarover ze beschikken. Deze innovatieve technologie maakt het mogelijk om optimaal rekening te houden met de specifieke vereisten en afmetingen van een magazijn of opslaghal. Tijdens de configuratie kun je bijvoorbeeld de hoogte, breedte en diepte aanpassen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Bovendien kan extra uitrusting zoals beschermende accessoires of legborden met een klik worden geïntegreerd wanneer u een stellingkast online configureert. Dankzij het ontwerp kunt u ook de armlengtes en tussenruimtes aanpassen om verschillende goederen efficiënt op te bergen.

Koop nu uw draagarmstelling op maat met onze configurator en optimaliseer uw magazijninrichting!

...meer informatie