+++ Gratis levering met onmiddellijke ingang!* *Leveringen naar eilanden en bergstations zijn uitgesloten. +++

Alle producten

Bedrijfsuitrusting & apparaten

De kern van onze fabrieksapparatuur en technologie

Bij de bedrijfsuitrusting en technologie van TOPREGAL staan kwaliteit, functionaliteit en veiligheid centraal. Wij streven deze hoge norm na volledig onafhankelijk van de sector bedrijfsuitrusting of bedrijfstechnologie waarin wij actief zijn. Zo zijn zowel onze verschillende gereedschappen als de machines uit onze categorie bedrijfstechniek van de hoogste kwaliteit. Bovendien biedt onze bedrijfsuitrusting tal van verschillende functionaliteiten. Met onze verpakkingsartikelen, zoals het praktische handomsnoeringsapparaat HU-P1316 of de grote palletwikkelaar PWS1650, kunt u snel goederen omsnoeren, wikkelen en verzendklaar maken. Voor extra veiligheid tijdens het transport maakt de LPM16 luchtkussenmachine van onze TecMaschin luchtkussenfolie zachte maar robuuste luchtkussens. Al onze producten op het gebied van fabrieksapparatuur en -technologie zijn ontworpen om veilig te zijn en voldoen aan alle relevante Europese normen voor veiligheid in uw magazijn. Onze afsluitbare gereedschapskasten en lockers bieden extra bescherming tegen ongeoorloofde toegang tot materialen of gereedschap.

Operationele technologie voor elk bedrijf

Onze categorie operationele technologie is onderverdeeld in drie vaste gebieden waarin TecMaschin is gespecialiseerd: Fabriekstechnologie, verpakkingstechnologie en sanitair en binnenklimaat.

De sector installatietechniek omvat met name werkzaamheden in magazijnen en werkplaatsen die weinig of niets te maken hebben met verpakking, vervoer of verzending van goederen. In dit gamma van bedieningstechniek vindt u een rijke keuze aan gereedschapskasten inclusief gereedschap, zoals bij onze compacte gereedschapswagen WZ220. Deze is uitgerust met vier gevulde laden vol schroevendraaiers, diverse ratelsets en een verscheidenheid aan verschillende tangen. Onze TecMaschin gereedschapskoffer WKB47 overtuigt door zijn geharde chroom-vanadium gereedschappen en zijn praktische manier om de gereedschappen buiten de gereedschapskasten op te bergen - en zelfs te vervoeren.

De hydraulische krik WH50 helpt bij het werken aan uw voertuigen. Deze compacte krachtpatser tilt niet alleen normale auto's maar ook vrachtwagens. Met zijn trekgewicht van 50 ton kan deze krik zelfs vrachtwagens tot een comfortabele werkhoogte heffen.

Bedieningstechniek - elektriserend eenvoudig

Onze elektrische apparatuur van het merk TecMaschin is net zo indrukwekkend. Met de 880 watt elektrische vatpomp FP60 kunt u bijvoorbeeld bijzonder grote vaten in slechts enkele seconden leegpompen of vloeistoffen overhevelen van het ene vat naar het andere. De elektrische draadbindmachine BV34 kan tot 1.500 knopen verwerken met een oplaadbare accu van twaalf volt en is daarmee de perfecte aanvulling op uw bedrijfstechniek op de bouwplaats.

Idealiter moet u ook altijd iets kunnen zien op uw bouwplaats of in uw magazijn, ongeacht of u nog op late uren of in kelderruimten werkt. Voor dit doel biedt TecMaschin verschillende door netspanning en zonne-energie aangedreven LED lampen die zowel binnen als buiten de nacht in dag veranderen. Ook praktisch: samen met een lantaarnpaal kunt u de SLS6000 solarlamp permanent op uw erf, langs paden of binnenwegen installeren om altijd goed zicht te houden.

Met ons vrij monteerbare en flexibele zonnepaneel kunt u zelfs kiezen welk elektrisch apparaat van zonne-energie wordt voorzien. Bij correct gebruik ontlast dit zonnepaneel met 69 cellen zowel uw portemonnee als het milieu.

Bedrijfsapparatuur van hoge kwaliteit voor een lage prijs

Het motto van TOPREGAL is altijd geweest: Kwaliteit heeft zijn prijs. Dit hoeft echter niet bijzonder hoog te zijn. Wij bieden onze fabrieksuitrusting en technologie aan tegen onze gebruikelijke gunstige prijzen. De kwaliteit van onze producten en diensten blijft net zo hoog als u van ons gewend bent. Onze artikelen zijn van hoge kwaliteit en beschikken over alle noodzakelijke voorzieningen die essentieel zijn voor uw bedrijfszekerheid.

Overtuig uzelf van de hoge kwaliteit van onze artikelen op het gebied van fabrieksuitrusting en technologie.

......lees meer