+++ Gratis levering met onmiddellijke ingang!* *Leveringen naar eilanden en bergstations zijn uitgesloten. +++

Alle producten

Configurator voor systeemkantoren

In een paar klikken naar het individueel geplande systeemkontor/hallenkantoor. Deze online configurator is eenvoudig en intuïtief te gebruiken en uw nieuwe ruimteconcept voor magazijn, fabriek of productiehallen wordt in een paar seconden voor uw ogen gecreëerd. Met de praktische onderdelenfunctie kunt u uw planning opslaan en als link versturen.

meer informatie
  Konfiguracja
 • 1. inwendige dimensies
  Hoogte 250 cm
  Diepte 300 cm
  ?
  Breedte
  cm
  ?
 • 2. Wandelementen

  Om elementen te verwijderen/toe te voegen: Dubbelklik

  Muur
  Deur
  Raam
  Studio raam
 • 3. Plafondpanelen

  Om elementen te verwijderen/toe te voegen: Dubbelklik

  Plafond
  Plafond incl. LED-licht
310 cm

Diepte (buitenmaat)

Item tijdelijk niet op voorraad Verwachte levering van: 00.00.0000
plus 19% BTW
Levertijd
5 - 7 werkdagen
Verzending 199,- per bestelling
Technische gegevens
Opmerkingen voor uw geconfigureerd systeemkantoor

De hier getoonde schets is een compilatie van de voor de configuratie vereiste afzonderlijke delen van het hallenkantoor en geen bouwplan.

Bij de levering ontvangt u montage-instructies voor de correcte montage van de afzonderlijke panelen. BELANGRIJK: Er mogen maximaal drie raampanelen naast elkaar worden geplaatst, daarna moet een wandpaneel worden geplaatst. De vermelde afmetingen zijn slechts bij benadering en kunnen enkele centimeters afwijken. Neem contact met ons op als u de exacte afmetingen nodig heeft voor uw hal kantoor.

Het deurpaneel kan in alle richtingen worden gemonteerd. U bepaalt de gewenste openingsrichting en de kant van de deurkruk bij het inrichten van het hallenkantoor. Elk deurpaneel wordt geleverd met een aan/uit-schakelaar en een lichtschakelaar.

Scheidingswanden moeten altijd verbonden zijn met een buitenmuur. Raam- en deurpanelen vereisen altijd een wandpaneel aan beide zijden als scheidingswand voor installatie in het interieur.

Alle PREFAB panelen hebben brandklasse B1 eigenschappen volgens DIN 4102-1.

Leveringsomvang/leveringsbon
Pos.
Artikelnaam
Aantal

Meer ruimte in het magazijn, de fabriek of de productiehal

Heeft u ruimte nodig voor werkplekken bij het magazijn of de productie? Dan is een hal kantoor of master office perfect voor u! In een paar eenvoudige stappen stelt u uw nieuwe kantoorruimte samen met de hallenkantoor online configurator, bestelt u deze in de online shop en begint u enkele dagen later met het ongecompliceerde bouwproces. U heeft geen lange bouwplanning of constructieberekeningen nodig. Stel in een paar klikken de gewenste panelen samen.

In de huidige versie van de hallenkantoorconfigurator kunt u een 4-zijdig hallenkantoor plannen. Andere varianten, zoals twee- of driezijdige zaalkantoren, zijn in voorbereiding. Evenals verschillende dieptes. Tot die tijd hebben we een vaste diepte van 3m.


Stofvrij, geluidsarm en geurloos werken op de nieuwe werkplek

De afzonderlijke panelen zijn zo geconstrueerd dat ze perfect sluiten en er bijna niets doorheen dringt. Het vaak hoge geluidsniveau in magazijnen of productiehallen wordt perfect geïsoleerd. Ondanks een perfect zicht op de processen in de hal, zorgen de panelen met dubbele beglazing ervoor dat u uw activiteiten aan de telefoon of pc net zo comfortabel kunt voortzetten als in een kantoorgebouw. Tegelijkertijd zijn de afstanden tot de eigenlijke productie of het magazijn uiterst kort.

Verhuizing of uitbreiding is geen probleem met onze flexibele hal kantooroplossing

U weet dat u misschien op korte of lange termijn van locatie verandert of uitbreidt? Ook hier maakt u een veilige keuze met het PREFAB hallenkantoorsysteem. Een ombouw, uitbreiding of verhuizing is probleemloos mogelijk dankzij de flexibele paneelconstructie. De wanden of de panelen worden in elkaar geschoven volgens het principe van tand en groef en worden ook niet stevig aan de vloer vastgeschroefd. Dit geeft u de flexibiliteit voor toekomstige veranderingen en u kunt al uitkijken naar uw nieuw gecreëerde werkruimte.

Elk halkantoor is individueel: deuren, ramen en scheidingswanden kunnen vrij worden gepland.

Met de online hallenkantoorconfigurator kan elk hoofdkantoor individueel worden ingericht. Hoewel wij in onze online shop geprefabriceerde halkantoren aanbieden - van 6m² tot 30m², elk met een deur en een overeenkomstig aantal raamelementen - kunt u met de gebruiksvriendelijke configurator zoveel deuren, ramen of zelfs scheidingswandelementen plannen als u wilt voor uw perfecte halkantoor. Hetzelfde geldt voor de plafondelementen met geïntegreerde verlichting; wij raden u aan voor elk tweede paneel een plafondpaneel met verlichting te plannen - u kunt natuurlijk ook elk plafondelement met een lamp uitrusten. Precies zoals je wilt en nodig hebt.

...meer informatie