+++ Gratis levering met onmiddellijke ingang!* *Leveringen naar eilanden en bergstations zijn uitgesloten. +++

Alle producten

Werkbanken MFW1000

Header

Onze werkbank MFW1000 - een multifunctionele werkbank die exclusief bij TOPREGAL verkrijgbaar is - is dankzij de verschillende personalisatiemogelijkheden voor elk doel geschikt. De werkhoogte van de werkbank kan optimaal worden ingesteld in stappen van 5 cm. Dankzij het speciale insteekontwerp kan de werkbank binnen enkele minuten worden gemonteerd en gedemonteerd.

Resultaten filteren
×

Prijs / €

Breedte (mm)

Tafelhoogte (mm)


Diepte (mm)Tafelsteun
Toon alle filters

15 artikelen

Bekijk
  1. 1
  2. 2
Vergelijk
Er kunnen maximaal 4 producten tegelijk worden vergeleken.
379,90
plus 19% BTW
Levertijd 3 - 5 werkdagen
Verzending 199,- € per bestelling
Vergelijk
Er kunnen maximaal 4 producten tegelijk worden vergeleken.
299,90
plus 19% BTW
Levertijd 3 - 5 werkdagen
Verzending 199,- € per bestelling
Vergelijk
Er kunnen maximaal 4 producten tegelijk worden vergeleken.
1.784,90
plus 19% BTW
Levertijd 3 - 5 werkdagen
Verzending 199,- € per bestelling
Vergelijk
Er kunnen maximaal 4 producten tegelijk worden vergeleken.
994,90
plus 19% BTW
Levertijd 3 - 5 werkdagen
Verzending 199,- € per bestelling
  1. 1
  2. 2

Een werkbank voor alle doeleinden

Onze werkbank MFW1000 - een multifunctionele werkbank die exclusief bij TOPREGAL verkrijgbaar is - is geschikt voor elk doel. Als u met gereedschap wilt werken, gebruik dan de multiplexplaat van robuust beukenhout en verzegeld met lijnolievernis als drager. Deze steun is een van de meest gekozen voorzieningen voor onze werkbanken. Bij het hanteren van vloeistoffen is de afveegbare stalen steun de beste keuze. Met het praktische rooster krijgt u een gemakkelijk te reinigen steun, die wordt gekenmerkt door een robuuste afwerking. Ons houten blad van 25 mm dikke gelijmde spaanplaat is het goedkopere alternatief voor ons slijtvaste Multiplex blad.

Werkbank configurator

Met de werkbankconfigurator vindt u zeker de juiste werkbank voor u en uw toepassingen. Aanvullende modules en accessoires worden direct weergegeven, zoals hier voor u in detail samengevat:

De optionele geperforeerde achterwand maakt van onze werkbank een echte organisator: gereedschap, machines of zelfs stapelbakken of open opbergbakken kunnen er gemakkelijk aan worden bevestigd. Wij bieden hier in de winkel twee voorgeconfigureerde accessoiresets aan.

Ook in het assortiment werkbankaccessoires bieden wij integreerbare gereedschapskasten en gereedschapslades als optionele modules. De gereedschapskasten / gereedschapsladen zijn verkrijgbaar in twee dieptes, passend bij de gekozen werkbank. Ze zijn afsluitbaar en gemaakt van robuust staal. De deuren/lade-uittrekelementen in blauw zijn perfect afgestemd op de romp in discreet lichtgrijs. In de gereedschapskast zit een plank die naar behoefte op verschillende hoogtes kan worden ingehaakt. De tweede module, de gereedschapslade, bestaat uit 4 laden die elk voorzien zijn van een vakverdeling en eveneens afsluitbaar zijn.

Professionele tip: U kunt deze modules ook integreren in onze opbergrekken.

Mobiel en in hoogte verstelbaar: De MFW1000

Het oneindige aantal gebruiksmogelijkheden is niet het enige dat de MFW1000 werkbank te bieden heeft: De eenvoudig te monteren wielen van hard rubber maken er in een handomdraai een mobiele werkbank van - de wielen kunnen ook later worden toegevoegd als u al een werkbank, zware werkbank of werktafel hebt gekocht.

Afhankelijk van uw behoeften kunt u de werkbank te allen tijde met weinig moeite ombouwen tot een mobiele of stationaire versie.

De werkhoogte van de werkbank kan door middel van een rooster in stappen van 5 cm optimaal worden ingesteld. Daarom wordt de MFW1000 vaak aangeschaft wanneer een in hoogte verstelbare werkbank nodig is. Desgewenst kan ook een ander element aan de zijkant worden toegevoegd. Zo kan onze multifunctionele werkbank worden uitgebreid tot een rijwerkbank van elke lengte. Precies zoals je het wilt en nodig hebt.

Snel gemonteerd en vervoerd

Dankzij het speciale insteekontwerp kan de werkbank binnen enkele minuten worden gemonteerd en gedemonteerd. Dit maakt de werkbank ideaal om mee te nemen naar elke werkplek, zelfs in kleinere bedrijfswagens.

Bekijk onze korte en informatieve werkbank productvideo!

......lees meer